GRUP ASIGEST

Assessorament i Gestió Empresarial

Amb més de 25 anys d’exercici professional i bona reputació, Grup Asigest, va ser pioner a la ciutat de Terrassa en assessorar als seus clients en un ventall molt ampli de tràmits i gestions, donant tot tipus de cobertura.

La firma va néixer el mes de setembre de 1993, fruit de les inquietuds personals i professionals dels seus quatre fundadors. En els seus inicis l’empresa va obrir les seves primeres oficines a la carretera Matadepera número 146. Gràcies a la confiança dipositada pels seus clients R3J Asigest, va anar creixent professionalment i en número d’empleats, raó per la qual van haver de traslladar-se a les actuals oficines ubicades a l’Avinguda Jaume I número 330.

La nostra filosofia de treball es basa en oferir un servei complert de màxima qualitat i que s’adapti a les necessitats i conveniències dels nostres clients, un servei on  s’estalviïn temps i diners en la gestió empresarial.

La Nostra entitat proporciona als clients la tranquil·litat del compliment de qualsevol obligació, ja sigui fiscal, laboral, comptable, protecció de dades, i assegurances de tota mena.

El nostre convenciment en la feina ben feta i en donar un bon servei als nostres clients ens fa assumir un alt grau de responsabilitat en tot allò que fem, per aquest motiu, apostem en formació continua i noves tecnologies amb l’objectiu de satisfer les necessitats empresarials de totes les persones que dipositin la seva confiança a Asigest.

Grup ASIGEST

Serveis Professionals

Empresa

Constitució de Societats
Comptabilitat
Gestió Laboral
Assessorament Societari
Concurs Creditors
Assegurances Generals

Autònoms

Alta Autònom
Baixes Autònom
Facturació
Comptabilitat
Gestió Laboral
Assegurances Generals

Particulars

Declaració de la Renda
Declaració de Patrimoni
Herències
Prestacions Seguretat Social
Prestacions Atur
Assegurances Generals

Departaments

Àrees i Serveis

¿Vols més informació?

ca